21.1.2019

TOSHIBAS MULTIFUNKTIONSSKRIVARE BELÖNAS MED BETTER BUYS EDITOR’S CHOICE AWARD

Better Buys Q4 2018 Editor's Choice

Toshiba America Business Solutions har tilldelats Better Buys Q4 2018 Editor’s Choice Award för e-STUDIO™5015AC – den senaste serie multifunktionsskrivare (MFP) som Toshiba nyligen lanserat.

De fem multifunktionsskrivarna, som ingår i serien, vann överlägset i jämförelser med motsvarande färg- och högvolymsskrivare. Better Buys testare uppskattade särskilt e-STUDIO5015AC-seriens premiumegenskaper, konkurrenskraftiga pris och ROI.

– Toshiba fortsätter att utveckla sina multifunktionsskrivare för en ännu säkrare och effektivare utskriftsmiljö, säger Better Buys redaktör Melissa Pardo-Bunte. En av funktionerna som vi speciellt tycker om är det nya gränssnittet på touchskärmen, som automatiserar vanliga arbetsflöden samtidigt som det tillhandahåller anpassningsbara mallar för varje företags behov.

Toshibas e-STUDIO5015AC-serie kopplar ihop den kraftfulla Intel® Atom™-processorn tillsammans med Toshibas säkerhetsskydd för eBRIDGE Next,  för att hjälpa till att hantera i stort sett alla utskrifts-, dokumenthanterings- och arbetsflödesapplikationer på ett säkert sätt.

Förutom att ta emot Better Buys’ Q4 2018 Redaktörens Choice Award, har Toshiba vunnit Better Buys’ Innovative Product of the Year Award fyra av de senaste sex åren.

 

Mer information om Better Byus: betterbuys.com

SENASTE NYTT

Johan Rissler

12.3.2019

TULLINGEBON SOM FLYTTAR NORRUT

Toshibas nya lösningsarkitekt på plats i Solna

8.3.2019

Säljare till Stockholm

Just nu söker vi en säljare till vårt kontor i Solna.

15.2.2019

Fullt hus på H.O.U.S.E 2019

Årets H.O.U.S.E-mässa lockade över 350 kunder och leverantörer. Det var bokstavligen fullt hus.

Vi behöver dig!

8.2.2019

Vi behöver förstärkning på ekonomiavdelningen

Nu söker vi en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra respektive en ekonomiassistent inom kundreskontra till vårt kontor i Solna.

VILL DU VETA MER?

Lämna dina kontaktupgifter så hör vi av oss inom kort.(* obligatoriskt fält)