22.1.2019

Systemansvarig tekniker till vårt kontor i Solna

Är du en systeminriktad IT-tekniker som vill arbeta brett med applikationer i Windowsmiljö i ett teknikstarkt bolag?

Den här tjänsten är tillsatt. 

Här är du vår ”single point of contact” mot systemleverantörer och internt när det kommer till drift/support och underhåll av alla de system och applikationer som finns inom företaget. Du får chansen att arbeta i en teknisk roll där det finns utrymme att utvecklas både som individ och tekniker.

Tjänsten är belägen i Solna, Stockholm.

VI ERBJUDER DIG
Vi kan erbjuda dig en bred roll där du får sätta dig in i och driva ett antal områden så som Business Intelligence (BI rapporter), SQL, licenshantering samt löpande drift och underhåll utifrån ett beställarperspektiv då stora delar av IT är outsourcat.

Du blir involverad i flertalet IT-relaterade projekt inom företaget rörande, tex säkerhetsfrågor samt utveckling och utvärdering av system och IT-infrastrukturen.

Du får här möjlighet att bygga och utöka ditt personliga nätverk med kollegor i branschen. Du kommer tillhöra IT-avdelningen på totalt tre personer som tillsammans representerar den egna organisationen i Sverige och Finland.

Toshiba Tec Nordic AB (TND), är en del i den globala TTEC-organisationen. Här säljer och tillhandahåller man service på multifunktionsmaskiner och dokumenthanteringslösningar (Copy/Print/Skanning).

  • DET HÄR GÖR DU HOS OSS
    Du kommer att på daglig basis arbeta i Windowsmiljön och ansvara för drift och underhåll av alla applikationer och löpande utveckla och utvärdera systemparken över tid.
  • Du är Toshibas kontaktperson ut mot externa leverantörer och samarbetspartners där du agerar kravställare kring frågor så som uppgraderingar, vidareutveckling, licenshantering, BI support, datalager samt säkerhetsfrågor kring applikationerna.
  • Internt är du den som kollegorna vänder sig till med IT- och systemrelaterade frågor. Du får här prioritera och eskalera ärenden vidare inom organisationen och ut mot de externa leverantörer för att på bästa och mest kostnadseffektiva sätt lösa de aktuella frågeställningar som uppstår.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS
Det förekommer resor, ungefär varannan månad, till kontoret i Finland. Du får även vara kontaktperson mot övriga internationella Toshibabolag när det gäller system och applikationer.

ANSÖKAN
Här söker du jobbet >>

SENASTE NYTT

Frösundaviks allé 1

1.7.2019

Vi har flyttat huvudkontoret

Fredagen den 28 juni gick flyttlasset och nu hittar du oss på ny adress i Frösundavik.

Systemspecialist

14.6.2019

Systemspecialist dokument- och informationshantering

Vi utvecklas och växer vidare med nya affärsområden. Därför söker vi nu en systemspecialist.

Felix Wallón

22.5.2019

En tv-serieslukande stjärna har börjat hos Toshiba

GoT vet väl alla vad det är? Om inte, får du fråga vår senaste stjärna på kundsupport, Felix Wallón.

Viktor Persson

7.5.2019

“På Toshiba får jag vara mig själv”

Viktor Persson är Toshibas senaste tillskott på ekonomiavdelningen och kommer att ta hand om leverantörsreskontra.

VILL DU VETA MER?

Lämna dina kontaktupgifter så hör vi av oss inom kort.(* obligatoriskt fält)