8.3.2019

Säljare till Stockholm

Just nu söker vi en säljare till vårt kontor i Solna.

Om rollen

I ditt arbete kommer du att arbeta med försäljning av Toshibas lösningar inom dokumenthantering och Digital Signage, både hårdvara och mjukvara. Du driver dina processer självständigt eller tillsammans med någon av dina Presale-kollegor och har ansvar för hela processen. Du arbetar primärt mot privata små och medelstora företag i regionen och du ingår i ett stabilt team med trevliga och erfarna kollegor med hög kompetens.

Vi söker

Vi söker både dig som har erfarenhet och är etablerad i branschen samt dig som vill utvecklas till en supersäljare. Oavsett så trivs du med att ta kontakt med nya människor och har lätt för att bygga upp nya relationer. Du är pålitlig och bygger snabbt ett gott förtroende för dig och företaget. Vi tror att du är mellan 24 och 30 år och gillar att vinna när du ställs inför en utmaning. Vi vill att du har avslutat studier på minst gymnasienivå.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du har en ambitiös inställning och att du kan sätta dig in kundens verksamhet för att förstå deras behov. Att du är mån om dina kunder och bidrar med positiv energi förutsätter vi.

Grundläggande krav för tjänsten är god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska, samt körkort.

Vi erbjuder

Du får chansen att arbeta med ett av världens största varumärken. Du erbjuds mycket goda anställningsvillkor i form av en fast lön + ett attraktivt provisionssystem, tjänstepension m.m. Självklart har vi kollektivavtal. Som säljare har du stort stöd av dina kollegor som arbetar inom Presale och administration för att du ska kunna fokusera på dina affärer.

Vi sitter i fräscha lokaler och arbetsplatsen präglas av vårt intresse för kunden och samarbete. Vi har en affärsorienterad men familjär stämning.

Ansökan

Skicka din ansökan till hr[@]toshibatec.se med CV och ett personligt brev. Vi träffar kandidater löpande, så hör av dig så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Tillsvidare, heltid

Frågor?

Hör av dig till Christoffer Röste, christoffer.roste[@]toshibatec.se

Tel. 08–734 46 00

SENASTE NYTT

Frösundaviks allé 1

1.7.2019

Vi har flyttat huvudkontoret

Fredagen den 28 juni gick flyttlasset och nu hittar du oss på ny adress i Frösundavik.

Systemspecialist

14.6.2019

Systemspecialist dokument- och informationshantering

Vi utvecklas och växer vidare med nya affärsområden. Därför söker vi nu en systemspecialist.

Felix Wallón

22.5.2019

En tv-serieslukande stjärna har börjat hos Toshiba

GoT vet väl alla vad det är? Om inte, får du fråga vår senaste stjärna på kundsupport, Felix Wallón.

Viktor Persson

7.5.2019

“På Toshiba får jag vara mig själv”

Viktor Persson är Toshibas senaste tillskott på ekonomiavdelningen och kommer att ta hand om leverantörsreskontra.

VILL DU VETA MER?

Lämna dina kontaktupgifter så hör vi av oss inom kort.(* obligatoriskt fält)