12.3.2019

TULLINGEBON SOM FLYTTAR NORRUT

Johan Rissler

Toshibas nya lösningsarkitekt på plats i Solna

När Johan Rissler började på Toshiba för bara någon vecka sedan var han mycket efterlängtad. Hans föregångare hade slutat ett antal veckor tidigare och kollegorna fick hålla ställningarna. Varm i kläderna kan man säga att Johan redan är med sina snart 23 år i printbranschen.

– Resan började 1996 på Office i Södertälje, då som servicetekniker. Några år senare fick jag ansvaret över service- och även it-avdelningen, så det blev en stor förändring och en kul utmaning, berättar Johan.

Under Johans år i printbranschen har det skett stora förändringar, där den största omställningen var när maskinerna gick från att vara analoga till att bli digitala och de blev mer integrerade med it. 2014 lämnade Johan Office för att börja som konsult på ett mjukvaruföretag.

– Idag är det svårt att överleva i vår bransch om man bara fokuserar på hårdvaran, konstaterar Johan. Man måste kunna erbjuda bra tjänster, som molnlösningar, skanningsflöden och smart arkivering och så vidare.

På frågan hur Johan tror att printbranschen kommer att se ut om tio år svarar han:
– Ja, för tio år sedan sa man att printbranschen skulle vara död… Skämt åsido, utskrifter kommer att fortsätta minska och digitaliseringen öka. Det är vad jag tror.

Arbetskamraterna viktigast

För att trivas på jobbet menar Johan att arbetskamraterna är allra viktigast. Så vi håller tummarna för att Johan kommer att trivas med sina Toshiba-kollegor. Vissa kände han till sedan tidigare, vilket är ett gott tecken.

SENASTE NYTT

Johan Rissler

12.3.2019

TULLINGEBON SOM FLYTTAR NORRUT

Toshibas nya lösningsarkitekt på plats i Solna

8.3.2019

Säljare till Stockholm

Just nu söker vi en säljare till vårt kontor i Solna.

15.2.2019

Fullt hus på H.O.U.S.E 2019

Årets H.O.U.S.E-mässa lockade över 350 kunder och leverantörer. Det var bokstavligen fullt hus.

Vi behöver dig!

8.2.2019

Vi behöver förstärkning på ekonomiavdelningen

Nu söker vi en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra respektive en ekonomiassistent inom kundreskontra till vårt kontor i Solna.

VILL DU VETA MER?

Lämna dina kontaktupgifter så hör vi av oss inom kort.(* obligatoriskt fält)