12.9.2018

SÄKER DOKUMENTHANTERING MED TOSHIBAS LÖSNINGAR

En multifunktionsskrivare är precis som sitt namn, mer än bara en skrivare. Den hanterar inte bara papper utan behandlar också känsliga uppgifter, ingår i komplexa digitala arbetsflöden och kan samtidigt nås av många människor från olika enheter. Så hur försäkrar man sig om att informationen inte hamnar i fel händer?

Vår lösning

Toshibas modeller i e-BRIDGE Next-familjen uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna för att skydda data från obehörig åtkomst, utan att göra avkall på effektivitet och prestanda.

Användarbaserad behörighetskontroll samt användarautentisering vid enheten, är ett par av de funktioner som låter dig bestämma vilken information som ska ges till vem. Det kan till exempel handla om vem som kan kopiera och skanna eller bara kopiera ett visst dokument.

Toshiba Secure HDD är Toshibas säkra produkt som alla våra maskiner med hårddisk är utrustade med. Det innebär att om hårddisken tas bort och försöker anslutas till en annan mulitfunktionsskrivare eller PC så kommer krypteringsnyckeln automatiskt att förstöras och ingen konfidentiell information går att komma åt. Data på hårddisken kan därmed aldrig återskapas. Detta säkerställer också att du permanent kan ta bort all data på hårddisken i slutet av ditt systems livscykel.

 

Säkert med Toshiba

  • Skydda er data från obehörig åtkomst, se till att det som är ert, förblir ert.
  • Dra nytta av säkerhetsfunktioner som är standard på alla nya Toshiba-system.
  • Öka er datasäkerhet med hjälp av Toshibas multifunktionsskrivare för att skydda er mest värdefulla information.

Ämnen: , ,

VILL DU VETA MER?

Lämna dina kontaktupgifter så hör vi av oss inom kort.(* obligatoriskt fält)